Ugrás a tartalomra

Külső építészeti látványtervek

Az  elképzelések, ötletek vizuális megjelenítéséhez többféle lehetőséget is kínálunk, ezek közül a legáltalánosabb a külső építészeti látványterv. Küldje el a skicceit, 3D modelljeit, mutassa be az ötletét pár szóban és mi megragadva ennek lényegét, elkészítjük azt a látványtervet, amellyel szinte szó nélkül meggyőzheti ügyfeleit elképzeléséről!

 

Belső látványtervek

Valóságos fényviszonyok, életszerű anyagok, jó hangulat és kényelem, ezek szükségesek egy mai belsőépítészeti tervhez. Mi itt vagyunk, hogy szakértelmünkkel segítsük kihozni a legjobbat a belső tereiből, és megelevenítsük őket egy számítógéppel generált illusztráción.

Fotóba illesztés

A leghatékonyabb módja a valósághű látványtervek készítésének a fényképezés és látványtervezés vegyítése. Mi egyesíteni tudjuk ezt a kettőt, megjelenítve a projekt megvalósulása utáni látképét. Akár az arra járók nézőpontjából, akár madártávlatból is!

Modellezés és renderelés

Szereti szabadjára engedni a gondolatait, de nincsen rá kapacitása, hogy papírra vesse, vagy digitalizálja őket? Mi könnyedén le tudjuk modellezni az elképzelését, jó alapot készítve további munkarészekhez, akár prezentációkhoz, akár 3D látványtervezéshez.