Ugrás a tartalomra

Az  elképzelések, ötletek vizuális megjelenítéséhez többféle lehetőséget is kínálunk, ezek közül a legáltalánosabb a külső építészeti látványterv. Küldje el a skicceit, 3D modelljeit, mutassa be az ötletét pár szóban és mi megragadva ennek lényegét, elkészítjük azt a látványtervet, amellyel szinte szó nélkül meggyőzheti ügyfeleit elképzeléséről!

 

A külső építészeti látványtervek lényege a terv bemutatása az ehhez szükséges legideálisabb nézőpontból. A jó arányú, színvilágú látványterv már első ránézésre hangulatos képet teremt a szemlélő fejében a projektről anélkül, hogy az épület részleteit szemügyre vette volna.

A terv hangulata nagyban függ a látványtervezéshez választott fényviszonyoktól, napszaktól és évszaktól. Míg egy tervpályázathoz hatásos lehet egy utópisztikus, zivataros légkör, addig az értékesítési terveken mindig egy napsütötte délután a nyerő, de a képek hangulata a marketing időszakához is alakítható, hogy a vásárlók könnyebben maguk elé képzeljék a készülő projektet akár egy őszi naplementében, akár egy téli estén.

Mi az igényeinek megfelelően készítjük el a látványterveket, valamint tanácsokkal is szolgálhatunk, hogy milyen stílusú külső építészeti látványterv illik leginkább a projekthez.

Keressen fel minket most, mutassa be az ötletét és kérjen ajánlatot!

 

 

További szolgáltatásaink...