Vas diagnosztika


Kell a szoftver a VW kereskedő online kódolás funkció. VAS A Jellemzők : 1. Bluetooth Verzió 5.

vas diagnosztika

A beépített Bluetooth interfészen csatlakozik a jármű egy notebook, asztali PC, vagy teszt rendszer. Nem kábelek szükségesek jármű diagnosztika a VAS A. A tartomány a vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolat 2 5 méter,attól függően, hogy a környezet, majd a írja be a Bluetooth adaptert használni a PC oldalon. A különböző Bluetooth-biztonsági szint támogatott.

vas diagnosztika

Minden alkalommal, amikor a kapcsolat létrejött, a VAS A szoftver azonosították a verzió van telepítve az alkalmazás PC-re. A VAS A így automatikusan fogad minden új funkciók, feltéve, miután egy új szoftver vas diagnosztika már telepítve az alkalmazás PC-re.

A diagnosztikai alkalmazás valamint a kapcsolódó Diagnosztikai Rendszerrel telepítve az alkalmazás PC-re. Meg kell adnia ezt a port, amikor telepíti a diagnosztikai alkalmazás.

  • Csoportmentesség - Porsche Hungaria
  • Suru vizeles
  • A prosztata rész fibrózisa
  • A prostatitis Oroszországban beteg

A Windows nem észleli a VAS A keresztül Plug and Play, majd automatikusan telepíti az illesztőprogramokat másolt, amikor telepítette a diagnosztikai alkalmazás. Beállítás a VAS A akkor teljes, a készülék készen áll a használatra a diagnosztikai alkalmazás.

vas diagnosztika